Spacer

Wij zijn Harry en Anna, ruim 10 jaar samen. Onze hobby is motorrijden. Na 8 jaar samen solo gereden te hebben rijden wij, omwille van onze lieve koningspoedel, nu beiden motor met zijspan. Ons samengestelde gezin telt 7 fantastische kinderen die in Nederland verblijven.

Anna is doordeweeks nog gastouder in Nederland en ik verblijf permanent in onze droom in het betoverende Hoog Sauerland. Anna, opgegroeid in een pension, gevoel voor de horeca en een gevoelsmens met 100% inzet voor u als gast. Zelf zal ook ik mijn uiterste best doen het u naar de zin te maken. Oorspronkelijk kom ik uit de techniek en heb 15 jaar badkamers gerenoveerd waarbij ook de klant 100% centraal stond.

Na al geruime tijd op zoek te zijn naar een andere wending in ons leven zijn wij zeer onverwacht in Duitsland uitgekomen. Onze serieuze zoektocht begon eind 2021 en eindigde in april 2022. Bij het zien van inmiddels ons schitterende pand uit 1652 waren wij op slag verliefd. De rust, de omgeving en de uitstraling van het pand maakte dat wij in 2 uur een beslissing genomen hebben. De soms moeilijke maar ook uitdagende weg voor een leven van hard werken en veel vrijheid in een schitterend dorp met veel lieve en hulpvaardige mensen. Voor ons een onverwachte verrassing die wij heel graag met u willen delen.

Ons pand is schitterend en vol met mogelijkheden, dat betekent dat u niet in een luxueus hotel verblijft, geen strakke muren, geen overvloed van personeel, geen televisie op de kamer en geen 3 gangen menu. Alhoewel... Voor u is alles mogelijk. In ons pand vind u geen klok maar tijd voor u.

Daar wij het pand in oude stijl terug willen brengen kunt u mij mogelijk in werkkleding aantreffen, maar ook in werkkleding tap ik het mooiste biertje, schenk een heerlijk bakkie koffie of breng u die overheerlijke snack, heb tijd voor een gesprek en help u graag aan informatie die u nodig heeft om een volgende fantastische nieuwe dag tegemoet te gaan. Dit geldt uiteraard ook voor mijn lieve schat Anna, verantwoordelijk voor betoverende thema's in ons pand, kerst, nieuwjaar, Valentijn en van Pasen tot Halloween, alles in stijl. Maar ook mooi maken van een gigantische tuin, het bijhouden van de bloemen bij de terrassen maakt dat u ons niet standaard achter een receptie zult treffen. Anna, de specialist in verzamelen van folders die u helpen een juiste keus te maken voor uw dag invulling zal zich volledig inzetten om er voor u te zijn.

Voor u hebben wij besloten dat onze verbouwing iets langer gaat duren. Belangrijk voor u om te weten. Er wordt niet verbouwd tijdens uw rust, slaap of eten, kortom, u ziet dat wij bezig zijn maar zult er nimmer last van ondervinden.